Tuotevalikoima

4.1.2023

Tervetuloa verkkokauppaamme! Olemme useamman vuoden ajan tehneet töitä kehittääksemme laadukkaan ja monipuolisen tuotevalikoiman täydellisillä pakkausratkaisuilla sekä pienille että keskikokoisille yrityksille. Nyt on vihdoin lanseerauksen aika, ja me haluamme toivottaa teidät tervetulleiksi tutustumaan tuotevalikoimaamme ja toivottavasti löytämään oman pakkaussuosikin!

Weboksi kampanjfotografering 55 v2

Pakkaukset kaikille leivonnaisille

Täältä löydät laadukkaita ja monipuolisia pakkauksia leivonnaisillesi, riippumatta siitä tarvitsetko pakkauksia leipomoon, konditoriaan, kahvilaan, ravintolaan tai kauppaan. Meillä on saatavilla tavallisia leivosrasioita, leivoskartonkeja ikkunalla ja kahvalla, kakkurasioita, kakkualustoja, keksipakkauksia ja piirakkapakkauksia. Meidän perinteiset ja tyylikkäät leivoskartongit ovat varma valinta, mikäli haluat pakkauksen, joka on sekä tyylikäs että toiminnallinen.

Meiltä löydät ikkunallisia pakkauksia, jossa tuotteesi tulevat hyvin esille; laatikoita kahvalla, jotka ovat erinomainen vaihtoehto, mikäli haluat napata pakkauksen mukaan reissuun; sekä kestäviä pakkauksia, jotka ovat suunniteltu suojaamaan leivonnaisia kuljetuksen ja pitopalvelun aikana. Valitse oikea leivosrasia leivonnaisillesi ja anna asiakkaillesi herkullinen kokemus.

Ohita listaus

Joustavat rasiat sekä vuoat sesongin herkuille

Valikoimastamme löytyy pakkauksia sesongin herkuille jokaisessa koossa ja muodossa. Asiakkaasi voi nauttia kesän mansikoista tai syksyn mustikoista käytännöllisistä marjarasioistamme, jotka sopivat joka tilanteeseen. Marjarasiat ovat kestäviä ja saatavilla myös kauniilla painatuksella, mikäli haluat, että tuotteesi erottuvat joukosta.

Marjoille, vihanneksille sekä grilli- ja noutoruoalle on myös saatavilla tyylikkäitä rasvaa ja kosteutta kestäviä vuokia niin piknikeille kuin kesän grilli-illoille. Kaikki mitä tarvitset kesän herkuille, löytyy tästä kategoriasta.

Ohita listaus

Täydellisiä pakkausratkaisuja pikaruoalle

Verkkokaupastamme löytyy moderni valikoima käytännöllisiä pakkausratkaisuja sinulle, joka haluat tyylikkäitä, kestäviä ja käytännöllisiä pakkauksia grilli- tai noutoruoallesi. Valikoimastamme löydät täydellisiä pakkausratkaisuja kaikille takeaway-ruoille riippumatta siitä, onko kyseessä hampurilainen, ranskalaisia, wrap, nugetteja, pizza vai kokonainen ateria. Meidän takeaway-pakkauksemme ovat joustava ja tyylikäs valinta, joissa ruoka on keskipisteessä.

Ohita listaus
05 02 001 01 033 kartonki kassi 02
Kestävät kartonkikassit kaikkiin lahjatilaisuuksiin

Luonnollisesti löydät meiltä myös monikäyttöisiä kasseja. Kestävät kartonkikassimme sopivat täydellisesti niin lahjatilaisuuksiin kuin tuotteiden pakkaamiseen ja kuljetukseen. Koristelemalla kassin lahjanauhalla tai tunnelmallisella lahjakortilla luot nopeasti kauniin ja ainutlaatuisen lopputuloksen sekä henkilökohtaisemman kokonaisuuden.

Lisätarvikkeet lahjoillesi

Valikoimastamme löydät myös lisätarvikkeita pakataksesi lahjasi tai tuotteesi kauniisti ja sulavasti. Meillä on saatavilla lahjapaperia, lahjanauhoja, lahjapakkauksia pillow-muodossa, teippiä, koristeellisia lahjakortteja sekä ulosvedettäviä pakkauksia useassa eri koossa. Käyttämällä lisätarvikkeitamme voit paketoida sekä isoja että pieniä lahjoja joka juhlatilaisuuteen.

Pakkauksia verkkokauppaasi

Mikäli lähetät usein tuotteesi paketeissa, on kestävät ja tyylikkäät pakkaukset kaiken A ja O. Tarjoamme kestäviä postituslaatikoita useassa eri värissä ja muodossa sekä isoille että pienille tuotteille. Lähettääksesi pienempiä tuotteita turvallisesti, löydät valikoimastamme myös kirjekuoria. Monipuolisesta valikoimastamme voit löytää pakkauksen, joka on täydellinen valinta juuri sinun tuotteillesi.

Ohita listaus

Lisätarvikkeita tuotteiden turvalliseen kuljetukseen

Valitsemaamme pakkausvalikoimaan mahtuu kaikkea laadukkaista ja kestävistä pahvilaatikoista, käytännöllisistä väliarkeista kuljetuslaatikoillesi ja kustannustehokkaista, kertakäyttökuormalavoista vahvoihin pakkausteippeihin ja läpinäkyviin kiristekalvoihin. Käyttämällä lisätarvikkeitamme voit turvallisesti lähettää tuotteitasi ympäri maailmaa.

Tuotekortteja joka tilanteeseen

Tuotekorteillamme voit helposti välittää viestisi sanomatta sanaakaan: tuotekortti välittää viestin puolestasi. Tuotekortit sopivat täydellisesti sinulle, joka haluat merkitä tuotteesi kirjoittamalla niihin tai sinulle, joka haluat käyttää tarroja omalla logolla tai sloganilla. Tuotekortit ovat saatavilla useassa eri värissä ja muodossa.

Ohita listaus

Pakkaus, joka tekee tuotteesta näyttävämmän

Pakkaus on osa tuotetta. Yleensä pakkaus on ensimmäinen kontakti yrityksesi ja asiakkaidesi välillä, ja siksi on tärkeää, että pakkaus välittää sellaisen viestin ja tunteen, jonka haluat asiakkaillesi välittää. Laajasta tuotevalikoimastamme voit valita juuri sen värisen, muotoisen ja kokoisen pakkauksen, joka sopii juuri sinun tuotteellesi.

Ohita listaus