Leipomotuotteet

Namnlost 4 v2

Täältä löydät täydellisiä pakkausratkaisuja eri muodoissa ja kooissa leivonnaisille, kakuille, voileiville, sämpylöille sekä muille herkuille.

Lue lisää tuotekategoriasta
82 Tuotteet
/4

Leipomotuotteet

Meiltä löytyy standardi leivosrasioita, rasioita aukolla, kahvallisia leivoskartonkeja, kakkurasioita, kakkualustoja, keksipakkauksia ja piirakkapakkauksia. Meidän perinteiset ja tyylikkäät leivoskartongit on varma valinta, mikäli haluat pakkauksen, joka on sekä tyylikäs että toiminnallinen. Valikoimastamme löytyy sekä ikkunallisia pakkauksia että pakkauksia kahvalla sinulle, joka haluat priorisoida käytännöllisyyttä, mutta myös korkealaatuisia kartonkeja, jotka kohentavat tuotteen laadun tunnetta. Selaa verkkokauppaamme ja löydä oikea leivosrasia juuri sinun leivonnaisillesi.

Lisäksi tarjoamme räätälöityjä pakkausratkaisuja, jotka täyttävät tarkalleen sinun tarpeesi. Logoapplikaattorin  kanssa voit suunnitella ja valmistaa yksilöllisiä pakkauksia, jotka heijastavat brändiäsi ja erottuvat kilpailijoista. Olipa kyseessä sitten erityinen tapahtuma, kuten häät tai syntymäpäiväjuhla, tai haluat luoda ainutlaatuisen tuotepakkauksen yrityksesi lanseeraukselle, autamme sinua löytämään täydellisen ratkaisun.

Laadukkaat kakkurasiamme ovat vahvoja ja kestäviä, joten voit luottaa siihen, että tuotteesi saapuvat ehjinä asiakkaillesi. Leivosrasiat aukolla tai painolla tarjoavat houkuttelevan näkymän herkullisille leivonnaisillesi, houkutellen asiakkaita valitsemaan juuri sinun tuotteesi. Kahvallisilla leivoskartongeilla puolestaan varmistat helpon kuljettamisen ja asiakkaiden miellyttävän käyttökokemuksen.

Keksipakkauksemme ovat täydellisiä tuotteillesi, olipa kyseessä perinteiset kaurakeksit tai herkulliset suklaakeksit. Valikoimastamme löydät erikokoisia ja -muotoisia pakkauksia, jotka sopivat juuri sinun tarpeisiisi. Piirakkapakkauksemme puolestaan takaavat, että piirakat pysyvät tuoreina ja herkullisina.

Kun selaat verkkokaupamme laajaa valikoimaa, löydät varmasti täydellisen leivosrasian juuri sinun leivonnaisillesi. Voit valita erilaisia värejä, kokoja ja muotoja, jotta pakkaus vastaa täydellisesti tuotteesi luonnetta. Tämä on oikea paikka löytää korkealaatuisia pakkauksia, jotka täyttävät sekä ulkonäön että toiminnallisuuden vaatimukset.