Kysymyksiä ja vastauksia

Asiakastili

Luo oma Weboksi-asiakastili helpottaaksesi ja nopeuttaaksesi tilausprosessia. Kun olet luonut asiakastilin, tilaushistoriasi tallentuu meille, mikä tekee tuotteiden uudelleen tilaamisesta helppoa. Yritysasiakkaille tarjoamme vaihtoehtona myös maksaa tilauksen laskulla. Täällä luot uuden asiakastilin. Jotta voit rekisteröidä tilin, sinulla on oltava Y-tunnus.

Voit kirjautua sisään helposti tästä, mikäli sinulla jo on asiakastili.

Haluatko päivittää asiakastilisi tietoja? Kirjaudu sisään verkkokauppaan sähköpostiosoitteella, jolla rekisteröidyit asiakastilillesi. Täällä voit muokata asiakastietojasi.

Mikäli olet unohtanut salasanasi, voit palauttaa salasanan tästä.

Mikäli haluat lopettaa asiakastilisi ja poistaa tietosi Weboksin rekisteristä, voit tehdä sen tästä.

Tuotekysymykset

Kaikki verkkokauppamme tuotteet ovat elintarvikehyväksyttyjä.

Tuotetiedot ja toimitukset

Et tarvitse asiakastiliä tehdäksesi tilausta Weboksilta. Aiemmat tilauksesi tallentuvat, mikäli sinulla on asiakastili, ja asiakastili helpottaa ja nopeuttaa shoppailuasi.

Suomen sisällä tilauksesi pitäisi saapua 1–2 arkipäivän sisällä ja Ruotsissa toimitusaika on suunnilleen viikko, siitä kun tilaus on lähetetty matkaan. Muihin EU-maihin lähetämme tilaukset 1–2 arkipäivän kuluessa tilauksen tekemisestä ja tilauksen pitäisi saapua perille 1–2 viikon sisällä.

Voit valita joko kuljetuksen tai noudon liikkeestä. Pakettisi lähetetään postipakettina, mikäli valitset kuljetuksen, ja mikäli valitset noudon, saat tiedot noudosta vahvistussähköpostiin.

Jokaiselle tilaukselle ja mahdolliselle palautukselle saat seurantakoodin, jotta voit jäljittää pakettisi.

Kaikkia verkkokauppamme tuotteita löytyy varastosta.

Näyte
Maksaminen

Voit maksaa tilauksesi heti herkkukaupassamme Paytrailin kautta. Mikäli olet yritysasiakas ja sinulla on rekisteröity veronumero, voit valita maksutavaksi myös laskun.

Maksaminen laskulla on mahdollista, kun olet luonut meille yritystilin veronumerolla. Lasku lähetetään e-laskuna tai pdf-muodossa rekisteröimääsi sähköpostiosoitteeseen.

Lasku lähetetään sähköpostiosoitteeseesi heti tilauksesi jälkeen. Välillä laskut päätyvät valitettavasti roskapostiin, joten ellei laskusi ilmesty sähköpostiisi muutaman minuutin sisällä voit tarkistaa roskapostin. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli lasku ei ole tullut perille muutaman tunnin sisällä.

Reklamaatiot

Mikäli tuotteesi on vaurioitunut kuljetuksessa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme täyttämällä alla oleva lomake. Kerro viestissä tilausnumerosi ja liitä kuva vauriosta, niin asiakaspalvelumme on yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

Palautukset

Kaikki tuotteet voi palauttaa 14 päivän sisällä vastaanottopäivästä. Asiakas maksaa palautuksen itse kaikissa muissa tapauksissa paitsi, jos kyseessä on reklamaatio. Kaikkien palautettavien tuotteiden täytyy olla avaamattomia sekä myyntikuntoisia. Mikäli haluat palauttaa tuotteen, ole yhteydessä asiakaspalveluumme tästä.