Takeaway

Tarjoa kätevyyttä ja tyylikkyyttä laajasta takeaway-pakkausvalikoimastamme. Hampurilaiset, ranskalaiset, nuggetit, pizza, wrap, kebab, salaatti tai kokonainen ateria – löydät juuri sinulle sopivan pakkausratkaisun.

Lue lisää tuotekategoriasta
50 Tuotteet
/3

Takeaway

Pakkauksemme ovat suunniteltuja kestämään rasvaa ja kosteutta, jotta ruokasi säilyy tuoreena ja maukkaana matkan varrella. Ne ovat myös tukevia ja turvallisia kuljetuksen aikana. Valikoimastamme löydät eri kokoja ja muotoja, joten voit valita juuri tarpeisiisi sopivan pakkauksen. Olipa kyseessä pieni annospakkaus tai suurempi laatikko, meiltä löydät juuri oikean vaihtoehdon.

Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden lisätä oma logo pakkauksiin logoapplikaattorin  avulla. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden brändätä pakkaukset omalla logollasi ja erottua kilpailijoista. Luo ammattimainen ja yhtenäinen ilme tarjoamalla herkullista ruokaa omalla logolla varustetuista pakkauksista.

Selaa nyt verkkokauppaamme ja löydä täydellinen takeaway-pakkausratkaisu juuri sinun ruoallesi. Meidän laaja valikoimamme tarjoaa eri vaihtoehtoja, joten voit valita juuri tarpeisiisi sopivan pakkauksen. Tarjoa asiakkaillesi herkullista ruokaa houkuttelevissa ja toimivissa pakkauksissa, jotka edustavat yrityksesi laatua ja palvelua parhaalla mahdollisella tavalla.