Miten löydät täydellisen takeaway-pakkausratkaisun?

28.10.2023

Suuri osa takeaway-ruoasta syödään nykyään suoraan pakkauksesta, mikä johtuu lähinnä ruokakuljetuksen suuresta teknisestä menestyksestä applikaatioiden avulla, kuten esimerkiksi Woltin ja Foodoran.

Weboksi kampanjfotografering 12 kopiera

‎Joitain ruokalajeja kuljetetaan enemmän – esimerkiksi hampurilaisia ja pitsoja, toisia vähemmän – esimerkiksi valmiita ja hienompia aterioita. Yksi Weboksin painopistealueista on luovat takeaway-pakkausratkaisut.

Mikä on takeaway-pakkaus?

Takeaway packagings weboksi

Takeaway-pakkaus on kartonki tai kääre, jota käytetään ruoan säilyttämiseen ja pitämään elintarviketuotteet tuoreina. Nämä pakkaukset antavat suojaavan peitteen säilyttääkseen ruoan laadun ja maun. Takeaway-pakkaukset ovat perinteisesti valmistettu muovista, mutta lisääntyvän luonnontietoisuuden takia näemme nyt muutoksen kohti kestävämpiä vaihtoehtoja kuten kartonkia ja paperia.

Pakkaukset elintarviketeollisuudessa ovat tulleet suositummaksi kuin koskaan aiemmin. Ruoan noutamisen nopea lisääntyminen on johtanut sopivien pakkausratkaisujen kysynnän nousuun, jotta yritykset voivat vastata kuluttajien tarpeisiin saada käytännöllisiä ja mukavia ruokavaihtoehtoja.

Miten löydän parhaiten sopivan pakkauksen?

Välillä voi olla vaikeaa tietää mikä pakkaus sopii parhaiten, vaikka tietää miltä ateria näyttää. Me Weboksilla olemme tietoisia tästä ja olemme siksi tarjonneet verkkokaupan lanseerauksesta lähtien ainutlaatuisen ominaisuuden – mahdollisuuden tilata koekappaleita kaikista tuotteista, eli toisin sanoen testituotteita. Tilaamalla koekappaleen voit halvalla ja nopealla tavalla saada mahdollisuuden itse pitää tuotettamme kädessäsi, kokeilla sitä ja antaa meille myös palautetta, jotta voimme auttaa niin sinua kuin muita asiakkaita löytämään tarvitsemanne pakkaukset.

Kartongista valmistetut takeaway-pakkaukset

Olemme valinneet valmistaa tuotteet paperista ja kartongista.

Kaikki Weboksin takeaway-pakkaukset valmistetaan kartongista tai paperista ja ovat täten kierrätettäviä, mikä tekee niistä ympäristöystävällisen valinnan. Ympäristötietoisuudesta tulee yhä tärkeämpää sekä yrityksille että kuluttajille, ja Weboksi pyrkii tarjoamaan pakkausvaihtoehtoja, myös takeaway-pakkausten lisäksi, jotka minimoivat negatiivista ympäristövaikutusta.

 

 

Kaksi yleisintä takeaway-pakkausta – pakkaus hampurilaiselle ja kuljetuslaatikko

Kaksi yleisintä takeaway-pakkausvariaatiota ovat pakkaus hampurilaiselle ja kuljetuslaatikko. Hampurilaisateriat ovat yksi suosituimmista ruokalajeista, joita pakataan ja syödään paljon, ja siksi Weboksi tarjoaa laajan valikoiman hampurilaisaterioille räätälöityjä pakkausratkaisuja. Niitä on saatavilla eri ko’oissa ja muodoissa sekä eri materiaaleista valmistettuina. Weboksi tarjoaa klassisen hampurilaispakkauksen yhdelle hampurilaiselle, ja vaihtoehtoina on lisätä pakkaukseen oma painatus tai valmis painatus, kuten ”Good Food, Good Mood” tai valita yksinkertainen ruskea pakkaus ilman painatusta.

 

Kuljetuspakkausten tuotevalikoima nimeltä Wolttarilaatikko on tullut suosituksi ja on toimiva ratkaisu sekä käytöön että kuljetukseen. Wolttarilaatikko sopii monipuolisesti niin grilliruoalle kuin aterioille. Aterioihin sisältyy usein ranskalaiset. Weboksilla on muutama suosittu pakkausvariaatio ranskalaisille, joita voi käyttää joko yksittäin tai jotka ovat sovitettu ateriapakkauksiin.

transport burger weboksi v2
Kaksi yleisintä takeaway-pakkausvariaatiota ovat pakkaus hampurilaiselle ja kuljetuslaatikko. Hampurilaisateriat ovat yksi suosituimmista ruokalajeista, joita pakataan ja syödään paljon, ja siksi Weboksi tarjoaa laajan valikoiman hampurilaisaterioille räätälöityjä pakkausratkaisuja. Kuljetuspakkausten tuotevalikoima nimeltä Wolttarilaatikko on tullut suosituksi ja on toimiva ratkaisu sekä käytöön että kuljetukseen. Wolttarilaatikko sopii monipuolisesti niin grilliruoalle kuin aterioille.

Muut takeaway-pakkaukset – lisää vaihtoehtoja

Vaikka edellä mainitut takeaway-pakkaukset ovat yleisiä, on myös olemassa paljon muita ruokalajeja, joita voi pakata Weboksin takeaway-pakkauksiin. Näihin kuuluu esimerkiksi sushi, tortillat, salaatit, aasialainen ruoka kuten nuudelit ja paljon muuta.

Weboksi kampanjfotografering 12 kopiera
Pakkaukset
28.10.2023
Miten löydät täydellisen takeaway-pakkausratkaisun?

Suuri osa takeaway-ruoasta syödään nykyään suoraan pakkauksesta, mikä johtuu lähinnä ruokakuljetuksen suuresta teknisestä menestyksestä applikaatioiden avulla, kuten esim…

logotryck
Logoapplikaattori
04.09.2023
Leivosrasiat logopainatuksella

Tässä julkaisussa käymme läpi yksityiskohtaisesti, miten leivosrasia logopainatuksella luodaan, miten se voi vaikuttaa asiakkaisiin sekä näytämme inspiroivia esimerkkejä…

bild1
Pakkaukset
25.08.2023
Ympäristöystävällisten pakkausratkaisujen omaksuminen

Nykypäivän ympäristötietoisessa maailmassa pakkaukset ovat ratkaisevassa roolissa edistääksemme kestävyyttä. Tässä blogikirjoituksessa pohdimme ympäristöystävällisten pak…