Leivosrasiat

3.8.2023

Leivospakkauksen valinta voi olla hankalaa, tehdäkseen oikean valinnan tulee löytää hyvä tasapaino estetiikassa, hinnassa ja toiminnassa. Tässä blogikirjoituksessa käymme läpi, miten valita oikea materiaali leipomotuotteille, miten leivonnaisia pakataan, miten eri pakkaukset taitetaan ja mitä klassisia leivospakkauksia Weboksi myy.

Alternatives

Kuinka valita oikea pakkaus leivonnaisille?

Helppo ja samalla vaikea vastaus on – lähtökohtana tulee olla tuotteesi. Miettimällä tuotteen kokoa, istuvuutta ja rakennetta, sekä pakkaukseen käytännöllisyyttä ja ulkonäköä, löydät leivonnaiselle parhaiten sopivan pakkauksen. Alta löydät listan muista näkökohdista, jotka ovat hyvä pitää mielessä;

  • Kuinka kauan tuotetta säilytetään pakkauksessa?
  • Sisältääkö tuote jotain mikä voisi vaikuttaa pakkaukseen?
  • Miten pakkaus avataan ja suljetaan, niin pakkausvaiheessa kuin käytössä?
  • Mikä toiminta pakkauksella on?
  • Voiko pakkaus auttaa sinua saamaan korkeamman hinnan tuotteellesi?
  • Voiko pakkaus auttaa sinua antamaan tuotteestasi ainutlaatuisen vaikutelman?

Weboksin leivospakkaukset tarjoavat kestäviä ratkaisuja, niissä on joko barrierlakkaus tai ohut muovipinnoite sisäpuolella. Weboksi käyttää ainoastaan biohajoavaa ja kierrätettävää kartonkia, jonka ansiosta sinulla on monta ympäristöystävällistä vaihtoehtoa, joista valita.

Lue lisää kierrätyksestämme ja tavoittelustamme kestävään kehitykseen blogistamme saadaksesi lisätietoja ympäristösitoumuksistamme.

How do you pack bakery products?

Leipomotuotteita voi pakata monella eri tavalla, riippuen siitä miltä tuote näyttää ja mitä vaatimuksia asetetaan kestävyydelle, tuotteelle ja toimitukselle. Perinteisin tapa pakata leipomotuotteita on käyttämällä klassisia leivospakkauksia.

Weboksilla on parhaillaan saatavilla pohjasta ja kannesta koostuva klassinen leivospakkaus seitsemässä eri koossa. Jokainen koko on saatavilla sekä valkoisesta että ruskeasta kartongista valmistettuna, tai omalla logopainatuksella. Lue lisää logoapplikaattoristamme ja eri materiaalien soveltuvuudesta painatukseen logoapplikaattoritutoriaalistamme.  

Klassisten leivospakkausten lisäksi voit myös löytää suuren valikoiman painettuja pakkauksia, taitettavia pakkauksia sekä piirakka- ja keksipakkauksia. Jokaisen tuotteen materiaali, laatu ja käyttäjäystävällisyys on testattu.

Klassiset pakkaukset ovat:

Kaikissa leivosrasioissa on pohja, jota voidaan käyttää herkkujen esittelyyn tai pohjana, mikäli haluaa yhdistää painamattoman pohjan värikkäällä kannella.

Variations pastry packagings

Erilaiset leivosrasiat

Standardikoot ja muodot

Leivospakkaukset 04 ja 06 ovat esimerkkejä standardisoiduista ja hyvin suosituista pakkauksista. Pakkauksiin 04 ja 06 mahtuu useampi pulla, leivonnainen tai voileipä. Pakkauksen 04 koko on 225x195x60mm ja pakkauksen 06 koko on 275x275x60mm. Pienempi kokoiset pakkaukset, kuten pakkaus 00 koossa 105x95x60mm tai pakkaus 01 koossa 145x115x60mm, ovat tarkoitettu ainoastaan yhdelle leivonnaiselle tai muutamalle keksille.

 

Weboksin valikoimasta löytyy myös muutama leivospakkaus erikoiskoossa. Erikoisleivosrasia 80 on poikkeava pitkänomaisella muotoilullaan. Pakkaus on 80mm korkea ja sopii mainiosti vähän korkeammille leivonnaisille tai upealle kääretortulle.

Miten eri leivospakkaukset taitetaan?

Suurin osa leivospakkauksista taitetaan käsin eri tavoilla, ja useimmiten niin, että tuote laitetaan sisään pakkauksen sivusta. Osa pakkauksista ovat nopeasti taitettavia, kun taas isommat pakkaukset vaativat vähän enemmän aikaa.

Mikäli sinulla on suuri määrä leivonnaisia pakattavana, kannattaa huomioida pakkausten taittelu ja kuinka tehokkaasti pakkaus taitetaan. Bakerybox on malli, jota ei taiteta, se on pinottava ja ainoastaan kansi taitetaan kiinni. Pakkaus on erittäin tehokas, suosittu ja nopeakäyttöinen. Lisäksi pakkaukset voi pinota päällekkäin ilman, että sisältö vahingoittuu.

Kaksiosaiset leivospakkaukset, pohja ja kansi taitetaan kuitenkin yhdeksi kokonaisuudeksi. Ne tulevat kahdessa osassa, jotka molemmat taitetaan samaan muotoon ja kootaan sitten yhteen.

Katso alta video, miten pakkaukset taitetaan:

packaging delivery
Leivospakkausten kuljetus ja toimitus

Kaksiosaiset leivospakkaukset ovat suosittuja leipomoissa ympäri maailman niiden kestävän muotoilun ja turvallisen kuljetuksen mahdollistamisen ansiosta. Kaksiosainen rakenne suojaa leivonnaisia tehokkaasti kuljetuksen aikana, samalla kun pakkaus auttaa saavuttamaan viehättävän esittelyn tuotteestasi asiakkaille. Nämä pakkaukset ovat tärkeä työkalu leipomoille varmistaakseen turvallisen ja houkuttelevan toimituksen herkullisille leivonnaisille.

Weboksi kampanjfotografering 12 kopiera
Pakkaukset
28.10.2023
Miten löydät täydellisen takeaway-pakkausratkaisun?

Suuri osa takeaway-ruoasta syödään nykyään suoraan pakkauksesta, mikä johtuu lähinnä ruokakuljetuksen suuresta teknisestä menestyksestä applikaatioiden avulla, kuten esim…

logotryck
Logoapplikaattori
04.09.2023
Leivosrasiat logopainatuksella

Tässä julkaisussa käymme läpi yksityiskohtaisesti, miten leivosrasia logopainatuksella luodaan, miten se voi vaikuttaa asiakkaisiin sekä näytämme inspiroivia esimerkkejä…

bild1
Pakkaukset
25.08.2023
Ympäristöystävällisten pakkausratkaisujen omaksuminen

Nykypäivän ympäristötietoisessa maailmassa pakkaukset ovat ratkaisevassa roolissa edistääksemme kestävyyttä. Tässä blogikirjoituksessa pohdimme ympäristöystävällisten pak…