Leivosrasiat logopainatuksella

Tässä julkaisussa käymme läpi yksityiskohtaisesti, miten leivosrasia logopainatuksella luodaan, miten se voi vaikuttaa asiakkaisiin sekä näytämme inspiroivia esimerkkejä asiakkaista, jotka ovat valinneet tehdä tämän.

logotryck

Miten luot onnistuneen brändin leipomoalalla?

Leipomoalalla maku on tietenkin tärkein, asiakkaat ostavat ja arvostavat makuja. Mutta monet kakut ja keksit koristellaan, jotta asiakas kiinnittäisi enemmän huomiota leivonnaiseen. Leivosrasia voi toimia juuri samalla tavalla. Vaikka et välttämättä laita logoasi leivonnaiseen, voit luoda suuren vaikutuksen ammattitaidoillasi laittamalla logosi pakkauslaatikkoon. Tällä tavalla asiakas voi nähdä logosi sekä saadessaan laatikon että avatessaan laatikon. Laatikkoon painettu logosi tulee siis näkymään useamman kerran ja asiakas voi yhdistää logon leivonnaisiisi, täten otat suuren askeleen brändäyksessäsi erittäin helpolla tavalla.

Vaihtoehtoisia painatuksia leivosrasioille

Kuten mainitsimme aikaisemmin, ovat maku ja elämys tärkeimpiä asioita asiakkaillesi leipomossa tai kahvilassa. Monella kahvilalla on kuitenkin oma markkinarako, josta he haluavat pitää kiinni, kuten esimerkiksi gluteenittomat tuotteet, erikoisreseptit tai ehkä koristeelliset donitsit. Oli tämä mikä tahansa, mitä tulee leivosrasioidemme painatukseen, tarjoamme lukemattomasti vaihtoehtoja. Painatuksestasi voi tulla juuri haluamasi näköinen, sinun tulee vain ladata tiedostosi ja tilata – me huolehdimme loput! Alla näet muutaman esimerkin siitä, miltä designisi voi näyttää missä tahansa leivosrasiassamme.

logoapplicator alternatives
Miten suunnittelet leivosrasiasi?

Suunnitellessasi leivosrasiaasi on ensimmäinen askel päättää mitä haluat painaa tuotteeseen. Kun se on valmista, etsit Weboksin valikoimasta tuotteen, johon haluat asettaa painatuksesi. Tuotteet Weboksin logoapplikaattorilla, joissa on logoapplikaattorin logo alhaalla oikealla, voi mukauttaa omalla painatuksella. Mikäli löydät tuotteen, jossa ei ole logoapplikaattoritoimintoa, mutta haluaisit painaa jotakin tuotteeseen, älä epäröi ottaa yhteyttä!

 

Valittuasi tuotteen avaat vain logoapplikaattorin tuotteen kohdalta ja seuraat neljää helppoa askelta, aivan kuten tässä videossa.

Logon sijainti ja koko?

Logon sijainti pakkauksessa ja koon valitseminen ovat kaksi tärkeää osaa prosessia. Useimmiten valitaan sopiva koko keskelle leivosrasiaa saadakseen parhaan mahdollisen vaikutuksen. Logon asettaminen strategisella ja tasapainoisella tavalla voi antaa pakkaukselle ammattimaisen vaikutelman ja vahvistaa omaa tuotemerkkiäsi. Weboksilla sinulla on mahdollisuus luoda oma painatus, räätälöity juuri sinun tarpeittesi ja tyylisi mukaan, niin että logo harmonisoi täydellisesti pakkauksen designia.

produktion
Miten Weboksi painaa logon pakkaukseen?

Kaikki Weboksin leivosrasiat, ilman painatusta, yleisellä painatuksella tai omalla painatuksella, valmistetaan Suomessa elintarvikehyväksytyissä tuotantotiloissa. Jokaisella tuotteella on oma prosessi ja jokaiselle tuotteelle on huolellisesti valittu kotimainen, korkealaatuinen kartonki.

Kun kartonki on valittu, valmistetaan painatuslevy ja pakkaus painetaan. Pakkaukset painetaan isoille kartonkiarkeille, jonka jälkeen ne lakataan ja valmistetaan. Kun painatus on valmis, pakkaukset rei’itetään ja siirretään sen jälkeen jälkikäsittelyyn ja pakattavaksi.

Pakkausten valmistusprosessi on mielenkiintoinen ja vaihteleva ja siihen sisältyy monta huomioitavaa asiaa.

Toimitusaika ja painettujen leivosrasioiden hinta

Omalla painatuksella varustettujen leivosrasioiden toimitusaika on neljä viikkoa. Kaikkien leivosrasioiden hinnat näet, kun avaat logoapplikaattorin. On kannattavaa arvioida, miten monta tuotetta tarvitset, koska isompi määrä tuotteita johtaa huomattavasti pienempiin kustannuksiin itsesuunnitelluille leivosrasioille.

Weboksi kampanjfotografering 12 kopiera
Pakkaukset
28.10.2023
Miten löydät täydellisen takeaway-pakkausratkaisun?

Suuri osa takeaway-ruoasta syödään nykyään suoraan pakkauksesta, mikä johtuu lähinnä ruokakuljetuksen suuresta teknisestä menestyksestä applikaatioiden avulla, kuten esim…

logotryck
Logoapplikaattori
04.09.2023
Leivosrasiat logopainatuksella

Tässä julkaisussa käymme läpi yksityiskohtaisesti, miten leivosrasia logopainatuksella luodaan, miten se voi vaikuttaa asiakkaisiin sekä näytämme inspiroivia esimerkkejä…

bild1
Pakkaukset
25.08.2023
Ympäristöystävällisten pakkausratkaisujen omaksuminen

Nykypäivän ympäristötietoisessa maailmassa pakkaukset ovat ratkaisevassa roolissa edistääksemme kestävyyttä. Tässä blogikirjoituksessa pohdimme ympäristöystävällisten pak…

Alternatives
Pakkaukset
03.08.2023
Leivosrasiat

Leivospakkauksen valinta voi olla hankalaa, tehdäkseen oikean valinnan tulee löytää hyvä tasapaino estetiikassa, hinnassa ja toiminnassa. Tässä blogikirjoituksessa käymme…