" Pakkaus on väline, jonka avulla sinun yrityksesi voi välittää sinun sanoman, joka voi kohentaa tuotteen tunnetta ja, joka voi auttaa tuotetta erottumaan joukosta."

OUR STORY

weboksi group4 liggande

The Weboksi Story – Idea perustaa Weboksi syntyi asiakkaiden kyselyistä ja heti alusta lähtien on verkkokaupan tavoite ollut selvä: tarjota moderneja ja monipuolisia pakkauksia pienille ja keskikokoisille yrityksille asiakkaan tarpeet huomioiden. Pakkaus on kreatiivinen osa tuotetta, jonka tarkoituksena on kohentaa tuotteen kokonaisvaikutelmaa ja samalla miellyttää vastaanottajaa.

 
That´s why – Weboksi haluaa olla se toimittaja, joka antaa pienille ja keskikokoisille yrityksille mahdollisuuden ostaa valmiita, moderneja ja miellyttäviä pakkausratkaisuja niin isoissa kuin pienissä erissä. Verkkokaupassa sinä voit myös ostaa testikappaleen jokaisesta tuotteesta pystyäksesi kokeilemaan näyttääkö kokonaisuus siltä miltä ajattelit, ennen kuin sinä tilaat isomman erän.

Along the way – Matka pelkästä ideasta valmiiseen verkkokauppaan on ollut pitkä ja mutkainen. Matkan varrella on syntynyt monenlaisia kysymyksiä, jotka ovat monesti liittyneet asiakkaiden toiveisiin ja tarpeisiin. Minkälaisia pakkausratkaisuja pienet yritykset haluavat? Mitä pienet yritykset tarvitsevat? Weboksi on ottanut yhteyttä pienempiin yrityksiin selvittääkseen minkälaisia pakkauksia asiakkaat haluavat ja antanut heidän kokeilla eri pakkausmalleja. Olemme hyödyntäneet yrityksiltä saamaamme palautetta parhaan pakkausratkaisun löytämiseksi.

 

We want to be – Moderneja, helppoja ja innovatiivisesti ajattelevia. Asiakkaan tarpeet huomioiden haluamme olla moderni ja joustava vaihtoehto juuri sinulle löytää parhaat mahdolliset pakkaukset sinun tuotteillesi. Mutta haluamme olla myös enemmän kuin pelkkä verkkokauppa: haluamme olla innovatiivisia. Yksi askel kohti innovatiivisempaa verkkokauppaa on ideamme tarjota testikappaleita, jotta sinä saat nähdä, tunnustella ja kokeilla pakkauksia ennen ostopäätöstä varmistaaksemme, että pakkaus on sopiva juuri sinulle ja tuotteillesi. Uuden ajatteleminen vaatii jatkuvaa muutosta, ja me tulemme jatkamaan verkkokaupan kehittämistä oikeaan suuntaan asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden perusteella.

 

Our promise – Pystyäksemme saavuttamaan tavoitteemme lupaamme lanseerata vähintään yhden uuden tuotteen joka kuukausi, ikuisesti.

MISSION & VISION

Asiakkaamme ovat johtotähtemme. Pakkaus on osa tuotetta: se on usein ensimmäinen kontakti yrityksen ja tuotteiden välillä. Pakkaus on väline, jonka avulla sinun yrityksesi voi välittää sinun sanoman, joka voi kohentaa tuotteen tunnetta ja, joka voi auttaa tuotetta erottumaan joukosta. Weboksin vankan teknisen osaamisen ansiosta meillä on mahdollisuus tarjota standardisoituja pakkausratkaisuja, sekä laajentamaan tuotevalikoimaamme ja muotoilemaan verkkokauppamme asiakkaiden tarpeet huomioiden.

SUSTAINABILITY

Ilmastonmuutos on suurin uhka planeetallemme, ja siksi on tärkeää, että me kaikki yritämme pienentää ilmastonjalanjälkeämme. Kartonkipakkaukset valmistetaan uusiutuvista lähteistä ja pakkaukset ovat sen lisäksi myös sekä kierrätettäviä että biohajoavia. Me Weboksilla uskomme, että kartonkipakkaukset ovat kestävämpi valinta kestävämmälle yhteiskunnalle.