Tietoa logoapplikaattorista

Täältä voit löytää kysymyksiä ja vastauksia logoapplikaattoriin liittyen, miten käytät sitä, hintoja ja yleistä tietoa.

Logon muoto ja sijainti

Logoapplikaattori mahdollistaa logosi asettamisen erinomaisille paikoille tuotteeseen. Eri tuotteissa on eri kohdat merkittynä logolle, kohdat ovat merkitty pisteillä. Voit valita haluamasi kohdan logolle ja sen jälkeen kääntää tuotetta pysty- tai vaakasuunnassa tarpeittesi mukaan säätääksesi logon haluamallesi kohdalle. Halutessasi voit myös käyttää zoomaustoimintoa saadaksesi logon sinulle parhaaseen kokoon.

Logosi voi olla useassa eri muodossa, jotka sopivat logoapplikaattoriin. Suosittelemme vektoritiedostoa .pdf, .svg tai .eps muodossa. Nämä muodot mahdollistavat skaalautuvuuden laadun heikkenemättä. Mutta mikäli logosi on kuvamuodossa toimivat myös .png tai .tiff. Mikäli logosi on kuva suosittelemme hyvän tulostuslaadun saamiseksi kuvasi koon olevan vähintään 300 dpi.

Käyttäessäsi logoapplikaattoria noteeraa logodesignisi tausta. Mikäli logosi tausta on läpinäkyvä, tulee kartongin pintaväri näkymään läpi. Mutta mikäli haluat erityisen taustavärin, huomioithan, että värin tulee kuulua logoosi. Tämän lisäksi painaessa ruskealle kartongille huomioithan, että valkoinen väri ei tule näkymään ja vaaleat värit saattavat näyttää tummemmilta. Lisäselvennyksesi katso väriesimerkit tältä sivulta.

Mikäli olet epävarma miltä logosi tai painatuksesi tulee näyttämään tuotteessa tai miltä tuote tulee näyttämään, suosittelemme ensisijaisesti lukemaan ohjeet tarkasti. Voimme myös suositella, että tilaat pienimmän mahdollisen määrän arvioidaksesi lopputuloksen ja varmistaaksesi, että tuote vastaa odotuksiasi. Mikäli minimitilauksen vaatimus on liian iso tarpeillesi, harkitse löytämään tuote, joka tarjoaa pienemmän minimitilauksen, esimerkiksi 100 yksikköä. Tällä tavalla voit kokeilla designin pienemmälle erälle ennen kuin valitset tilata isomman erän.

Hinta ja toimitus

Logolla painettujen tuotteiden hinta vaihtelee tilauksen määrän mukaan. Yleisesti hinta pienenee yksikköä kohden tilausmäärän suurentuessa. Näytämme esimerkin selventääksemme logolla painettujen pakkausten hintarakennetta:

  • Kun tilaat 1000 kappaletta, on yksikköhinta 0,69 € tuotetta kohden.
  • Kun tilaat 2000 kappaletta, laskee yksikköhinta ja on 0,38 € tuotetta kohden.
  • Samalla tavalla laskevat yksikköhinnat edelleen, kun tilaat 3000 kappaletta ja 4000 kappaletta ja ovat 0,28 € ja vastaavasti 0,23 € tuotetta kohden.

Kuten yläpuolella tulee ilmi, nousee tilauksen kokonaissumma tilattavien tuotteiden määrän noustessa. Yksikköhinta tuotetta kohden laskee kuitenkin huomattavasti. Tämä hintarakenne kannustaa isompiin tilauksiin, koska kun tilaat enemmän tuotteita voi tämä mahdollistaa useamman kustannussäästön tuotetta kohden. Kaikki muut Weboksi-tuotteet, joihin voi käyttää logoapplikaattoria seuraavat tätä hintarakennetta, paitsi tarrat.

Valitettavasti sinulla ei ole oikeuksia palauttaa tuotetta, jonka olet tilannut omalla logopainatuksella. Lisättyäsi logon, kuvan tai sloganin logoapplikaattorin avulla tulee tuotteesta henkilökohtainen ja erityinen juuri sinun tuotemerkillesi tai designillesi. Tästä syystä on tärkeää, että harkitset huolella designvalintasi ennen kuin jatkat prosessia pidemmälle.

Ei ole mahdollista tilata koekappaletta tuotteesta, jossa on oma painatus. Mikäli olet epävarma minkä logon tai painatuksen haluat, suosittelemme tilaamaan pienimmän mahdollisen määrän. On kuitenkin mahdollista tilata koekappale kaikista tuotteista, joissa ei ole omaa painatusta.

Toimitusaika tuotteille omalla logolla tai muulla painatuksella on 4 viikkoa, painetuille tarroille toimitusaika on 1 viikko. Tämä aikaikkuna mahdollistaa mukautettujen tuotteiden tuotantoprosessin. On kuitenkin myös hyvä muistaa, että vaikka Weboksi takaa nopean tuotannon eivät logistiikkaan tai kuljetukseen liittyvät viivästymiset ole yrityksen vastuulla.

Tärkeitä tulostusohjeita logoapplikaattorin käyttöön ruskealla kartongilla

Käyttäessäsi logoapplikaattoria ruskealle kartongille on tärkeää huomioida erityiset ohjeet ja huomiot luodaksesi toivotun lopputuloksen. Yhdistelmä 4-värisen CMYK-painatuksen käytöstä ja ruskean kartongin luonteesta voivat vaikuttaa logopainatuksen värien ulkonäköön.

Logon painaminen ruskealle kartongille:

Huomioi seuraavat asiat saavuttaaksesi optimaalisen lopputuloksen painaessasi ruskealle kartongille:

 
1. Paras värivalinta: Painaessasi ruskealle kartongille musta on paras värivalinta logolle tai designille. Mustat tai tummemmat värit näkyvät hyvin ruskeasta taustasta ja luovat selkeän ja määritellyn ulkonäön.

 
2. Vaaleammat värit tummemmalla taustalla: Vaaleat värit voivat näyttää erilaiselta painaessasi ne tummemmalle taustalle. Värit kuten beige tai vaaleansininen näyttävät odotettua tummemmalta, koska väreillä on korkea läpinäkyvyys painatuksessa ja ruskea kartonkipinta näkyy läpi logon puoliksi läpinäkyvistä väreistä.


3. Harhaanjohtava näyttö: Muista, että logon ulkonäkö näytöllä olettaa aina taustan olevan valkoinen ja tämän takia saattaa näyttö olla harhaanjohtava, eikä näyttö välttämättä kuvasta lopullista painettua lopputulosta ruskealla kartongilla.  

Screenshot 2023 05 24 140527

Painaminen valkoiselle kartongille tai valkoisella värillä


Painaessasi valkoiselle kartongille ovat vaaleammat värit parempia ja kuvastavat paremmin näytöllä näkyvää ulkonäköä, koska taustaväri on valkoinen. Painaessasi ruskealle kartongille ei ole mahdollista saada valkoista painatusta.

 
1. Tulostaminen valkoisella taustalla: Painaessasi valkoiselle kartongille tai valkoiselle paperille antaa logoapplikaattori tarkemman lopputuloksen, joka muistuttaa enemmän näytöllä näkemääsi lopputulosta.


2. Esimerkkejä ja kuvituksia: Katso esimerkit alta ymmärtääksesi visuaalisesti, miten värit voivat näyttää erilaiselta ruskealla kartongilla ja miksi valkoinen painatus ei ole mahdollista. Nämä esimerkit näyttävät painatusten tehon eri taustoilla ja auttavat sinua tekemään perusteltuja päätöksiä logoon ja designiin liittyen.

 
Harkitsemalla näitä tulostusohjeita ja ymmärtämällä rajoitukset ja mahdollisuudet logoapplikaattorin käytöstä ruskealle kartongille voit olla varma, että painetut tuotteesi edustavat aidosti tuotemerkkiäsi ja täyttävät odotuksesi.